www.kulturkaos.se
Valutor:
klänningar online ,fina blusar online ,aftonklänningar online ,kappor online,koftor dam online ,skor online dam
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Leveranstid

Välkommen till hemsidan här och vi erbjuder snabb leverans över hela världen. Vårt företag kommer att ta världens snabbaste leverans, inklusive EMS, DHL och USPS. De flesta beställningar skickas via International Express Mail Service och det tar ungefär 4-5 dagar att leverera till din dörr över hela världen med ingen fraktkostnad. Vi är en professionell online-återförsäljare och samarbetar med EMS på lång sikt. Du kan spåras på EMS-webbplatsen. Under normala omständigheter, om du beställer och betalar samma dag, kommer varorna att skickas nästa dag. Vid helgdagar kan de vara motsvarande försenade. Leverans av paket kräver normalt 5 - 7 dagar för att komma fram till de ofta transporterade länderna, som USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike.

Se till att du är hemma när paket förväntas komma fram. Alla paket skickas in i en annan låda.

Medan för grossistförsäljning, var god kontakta oss! Snabb leverans och bra rabatt kan erbjudas.

Returpolicy

I det osannolika fallet med tillverkningsfel skulle vi ersätta / reparera produkterna utan kostnad för kunden. Innan du får en enkel utbytes- och returpolitik måste du kontakta oss för leveransadress innan du skickar tillbaka varorna. Varor måste returneras inom 8 dagar och alla föremål som skickas tillbaka till oss måste vara i deras ursprungliga skick, dvs oskränkt, otvättat, med alla taggar bifogade.

Vänligen bekräfta färg, storlek och stil när du beställer enligt bilder vi erbjuder. Efter att ha mottagit våra produkter, om du inte är nöjd med färg eller storlek, men inte kvalitetsproblem, är utbyte eller delvis återbetalning av inköpsbeloppet tillgängligt. Retur frakt är på köparens bekostnad.

Utbytespolicy

Om du vill byta ut varor för en annan stil, informera oss spårningsnumret efter att varorna skickas tillbaka. När vi har tagit emot ditt paket skickar vi varan du beställer. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor är konsumentens ansvar. Om du har några frågor om utbyte av dina produkter, var god kontakta oss!

Ingen retur eller utbyte under dessa situationer:

1) Vi accepterar inte objekt som med något kvalitetsproblem som beror på subjektiv medvetenhet om defekta varor.

2) Vi accepterar inte avkastningen på något objekt som har använts, skadats, graverats eller ändrats av tredje part.

3) Vi accepterar inte föremål som är obehöriga, förpackade felaktigt eller felaktigt försäkrade. Vi uppskattar din förståelse.

Order Avbeställning

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 6-8 timmar efter orderingången, så vi kan inte alltid avbryta en order efter det att den har placerats. Din förståelse är uppskattad. Avbeställningsansökningar efter det att beställningen har skickats behandlas enligt vår returpolicy.

Vänlig meddelande

Om du inte fick ditt spårningsnummer inom 3 dagar efter det att du beställde, kan din e-postserver ha sett den som skräppost. Vänligen kontakta oss för hjälp. Vi rekommenderar starkt att du använder spårbar frakt, eftersom vi inte ansvarar för några förlorade paket. För utländska order kan processen ta upp till 30 dagar.

Njut av din shopping här!

tillbaka
Copyright© 2019 www.kulturkaos.se